Skikkelig møkkaørepropper!



Frøken Hermansen har kjøpt møkkaørepropper på ebay. Heter det nå ørepropper, øretelefoner, headset, hodetelefoner eller kanskje noe helt annet? Uansett kostet de 30 kr og er noe MØKK!

Frøken Hermansen  klarer ikke å løpe eller jogge eller gå lang tur uten musikk. Det ER musikk i disse greiene, men de FALLER UT av hullet i telefonen hennes. Pluggen er rett og slett litt for liten. Den minste bevegelse gjør at det sier Plopp! Og så faller den ut av hullet.
Og så må hun ta av vanten, ta telefonen ut av jakkelomma, åpne dekselet, trykke på PLAY, og legge telefonen tilbake i lomma.  Og ta på vanten igjen. Og plopp! så faller den ut igjen! Akkurat når hun jobber med rumpa i oppoverbakke, og Britney Spears synger: You better work bitch! Plopp! You better work bitch! Plopp! Av med vante, ut med telefon, opp med deksel, trykk på play, ned i lomma, på med vante. You better work, bitch! Plopp. Og før sangen er ferdig har man blitt til en sur og vanskelig og skikkelig forbanna BITCH!
I wanna see that bubblegum bum.. Plopp!  White girl got some ass!  Plopp! Det er for HELVETE ikke mulig å få noen ASS med disse totalt ubrukelige idiotiske møkkagreiene når man må stoppe for hver femte meter.

Etterhvert har hun lært at det går bedre hvis hun går med telefonen i hånda, og at når den plopper ut, så kan man hvis man manøvrerer riktig beholde vanten på, og trykke på play med nesetippen. Det funker noen ganger.
White girl got some ASS.  Plopp! Det e'kke MULIG å få ASS med den dritten her.

Dagens motto: Du får det du betaler for. IKKE kjøp headset på ebay for 30 kroner! Jada, det kunne du sikkert fortalt Frøken Hermansen FØR hun kjøpte dem! :-)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

Frøken Bollerund