Om å velge rett far til sin sønn.

Sønn på shopping i London :-)
Frøken Hermansen har gjort mange rare ting, mange dumme ting, og mange ikke så intelligente ting. Hun har reist til feil sted, kommet hjem igjen med feil mann, og brukt masse tid og penger på gale ideer som ingen var enige i.
Men hun har gjort EN ting riktig!
Hun har valgt riktig far til sin sønn. Hun er stolt over at den ene sønnen hun fikk, fikk hun med den ene mannen som faktisk er oppegående, intelligent, respektert, snill og flink, og som vil noe med livet sitt. Og som gjør det! Han er bonde på Hadeland. Det finnes vel ikke mange ting som er mer fornuftig enn å være bonde på Hadeland. Det har til og med stått om han på nyhetene. " Fra storby i Tyrkia til bonde på Hadeland" eller noe sånt var det vel det sto på nrk.no. Det kan du se her

Og selv om han bor på Hadeland som er et lite stykke unna, så er han en flink pappa som har giftet seg der oppe på landet og produsert minst tre avkom til der oppe, og de har også fått riktig pappa. (Og mamma. De har også fått riktig mamma!)  Heldige barn er de :-) Og det hender Frk Hermansen og hennes sønn får låne faren til sønnen til både å sette opp dør og å slå i spiker hvis det trengs. Han har nemlig ubegrenset med tid uansett hvor mange jobber han har samtidig. Klokka hans virker ikke helt på samme måte som alle andres klokker gjør.

Frøken Hermansen kjenner MANGE som valgte feil far til sin sønn eller datter. Veldig mange faktisk. Det er ikke lett å velge sånt når man er ung og dum, eller bare dum. Men Frøken Hermansen har liksom aldri vært dum. Jo eldre hun blir, jo tydeligere ser hun at grunnen til at hun valgte feil menn hele tiden de siste årene var jo at hun ikke hadde lyst til å ha dem i livet sitt veldig lenge, for de var jo tross alt ikke så ålreite, og derfor fikk hun heller ikke barn med dem. Nå er hun liksom litt mer der at hun kunne tenke seg en mann som både kan kjøre til Svinesund, male en vegg, og kanskje til og med har et barn eller to som han har fått med riktig dame. Og hun kunne tenke seg en som blir en stund. Derfor gidder hun ikke å velge en som ikke er så smart eller hyggelig en gang til. Hun ser at det er lettere og koseligere å velge en ålreit fyr som ikke har så mange flere krav til livet enn å ha det ålreit, oppleve noe, være snill og hyggelig, jobbe, kose seg, og ha det moro.

Hva man enn gjør, tenker Frøken Hermansen, og uansett hvor mange idioter man møter i sitt liv, så har hun bare ett råd å gi damer som ikke har fått barn enda. -Velg rett far til din sønn! Eller datter for den saks skyld. Gi blaffen i alt annet, men velg en å få barn med som gjør at du om 15 år kan si at uansett hvor mange tullinger jeg har møtt og hvor mye makkverk jeg har vært borte i, så gjorde jeg EN ting riktig.
Jeg valgte rett far til min sønn!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

Frøken Bollerund