Frøken Hermansens nye nattkjole




Frøken Hermansen har kjøpt seg nattkjole på ebay.
En snerten liten sak til 103 kroner inkludert porto fra England. Om ikke så veldig eksklusiv så var den faktisk fin på. Frøken Hermansen så at damen på bildet hadde høye hæler til kjolen. Frøken Hermansen har aldri prøvd å sove med høye hæler og kan ikke skjønne hva høye hæler har å gjøre med en nattkjole. Hun tok den allikevel på seg, og tok på høye hæler til også, spankulerte rundt i huset som ei kalvbeint ku, men da hun la seg klarte hun bare ikke å sove før hun hadde tatt skoene av. Hvordan noen klarer å sove med høye hæler på er et mysterium.

Da hun tok kjolen på seg kjente hun en irriterende stoffbit som kilte på ryggen så hun dro denne av, som hun trodde var en vaskelapp, men sto da med sløyfa i hånda. Fantastisk kvalitet på ebay for 103 kroner inkludert porto.

Det fulgte med en liten stofflapp med elastisk snor på. Frøken Hermansen er veldig usikker på hva denne er til. Hun har studert den opp og ned og inn og ut, og lurt på om det er en øyelapp eller en slags maske til å ha over munnen. Hun fant til slutt ut at hun kunne tre den på hodet. Ikke fordi det var så fint, men fordi hun ikke kunne skjønne hva den ellers skulle brukes til.
Den ser sånn ut:

Frøken Hermansen lurer på om det er ment som en halv bh? Men skjønner ikke helt hva som er vitsen med det? Et slags belte til kjolen eller en pynt som har falt av? Eller kanskje den rett og slett bare var lagt ved feil. Frøken Hermansen ville ta bilde av trekantlappen og sende til noen og spørre, og lette lenge og vel etter den før hun kom på at hun jo hadde den på hodet. Jaja, sikkert ikke verdt mer enn 4 kroner uansett hva det er. Hun har nå brukt den til å henge opp den ene gardinen på soverommet som også er svart, siden den er så vanskelig å trekke fra ordentlig.

Frøken Hermansen liker å handle på ebay. Hun har kjøpt rosa deksel til Galaxy tab'en for 50 kroner, og et bling kjede med et miniatyr Kodak kamera fra Kina. Det kostet 8 kroner inkludert porto. Hun har kjøpt wallstickers som viste seg å være klistremerker som ikke gikk av igjen, og hun har kjøpt en instruksjonsmanual til hvordan man kan fly et Phantom F4 militærfly på cd rom. Den kjøpte hun ved en feil fordi bildet var misvisende, men syns allikevel det var litt spennende at det står Top Secret på alt. Hadde hun bare hatt en Phantom F4!

Nå skal Frøken Hermansen legge seg. I den nye nattkjolen. Uten høye hæler.
Og kanskje hun kan bruke den lille trekantlappen som hårstrikk?






Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !